Cookies

Et hav af muligheder

Udsigtsplatform og restaurant i 142 meters højde

Middag med exceptionel udsigt

På toppen af Lighthouse kan du nyde en skøn middag i Bavn Restaurant og besøge udsigtsplatformen i Aarhus Øje.

Bavn Restaurant og udsigtsplatformen er placeret på 44. etage i 142 meters højde. Det betyder, at man fra toppen får byens absolut bedste udsigt, hvor man i klart vejr kan se helt til både Samsø, Tunø, Djursland og hele Aarhus samt oplandet.

Ø-Linjen med krabbebro

Det grønne bælte, Ø-linjen, som snor sig mellem bygningerne på Aarhus Ø, fortsætter ud forbi Lighthouse og er centrum for vandsport og vandleg.

Platformen i kanalen lige ud for Kanalhuset er ideel til børn på krabbejagt, til kajakroere der vil lægge til eller SUP sejlere. Med den store platform i kanalen, er der plads til alle, der har lyst til at nyde vandet.

Mens forældrene slapper af på et af områdets spisesteder, kan børnene lege på den maritime legeplads, hvor vand og leg er kombineret.

Ø-linjen strækker sig fra Lighthouse og ned til Bassin 7. Strækningen er med til at binde Aarhus Ø sammen på tværs af kanalerne og bidrage med grønne hyggelige oaser. Her kan både beboere og besøgende forme indholdet, nyde faciliteterne og være en del af fællesskabet. På Ø-Linjen er der masser af grønne områder, der indbyder til afslapning.

En badeplatform for alle

For foden af Lighthouse giver den nye badeplatform direkte adgang til Havbanen og frit udsyn til solopgangen i øst. Med sin placering for enden af Ø-Linjen er badebroen, der er til fri afbenyttelse for alle, en luksus for de der vil nyde de fantastiske omgivelser og nærheden til bugten. Badebroen giver anledning til både svømmeture langs havbanen, hurtige dyp eller til afslapning med fantastisk udsigt.

Beboerne i Lighthouse kan efter en svømmetur benytte sig af beboerhusets mange faciliteter med udebruser, sauna, loungeområde med udsigt til bugten samt bade- og omklædningsfaciliteter.

Nyd roen langs promenaden

Hele vejen rundt om Lighthouse kan du nyde roen, duften af frisk havluft langs promenaden og følelsen af feriestemning. Her kan du beundre de flotte solnedgange i første parket til Aarhus Bugten og slappe af langs kanalen, hvor du får følelsen af, at Lighthouse er bygget i vandet.

Privat gårdrum

I Lighthouse får du adgang til et privat gårdrum, som er eksklusivt for beboerne. Gårdrummet er et oplagt sted at mødes med naboer, for at koble af i de grønne omgivelser. Gårdrummet fungerer som en grøn oase med træer og blomster. Her er der plads til både leg og afslapning for store og små med legeområder og hyggekroge.

Stedet er skabt som et pusterum i hverdagen, hvor beboere kan mødes med deres naboer til arrangementer, hygge og godt naboskab. Gårdrummet er delt op i to områder, så der er plads til leg ved rutsjebanen, gyngerne og trampolinen. Mens der også er plads til afslapning og fordybelse ved pavillonen, træningsområdet og growcampsene.

Beboerhuset

Beboerhuset er et helt særligt samlingspunkt for alle beboerne, hvor de kan få et afbræk fra hverdagen. I wellness-afdelingen kan de slappe af og nyde den fantastiske udsigt lige ud til bugten. I beboerhusets wellnessafdeling er der blandt andet udebruser, sauna, loungeområde, bade- og omklædningsrum.

I beboerhuset er der:

Gæstebolig med eget toilet
Stort opholdsrum med loungeområde og TV
Mini-wellness med sauna, afslapningsområde og omklædning
Udebruser
SUP-boards og kajakker til fri afbenyttelse
Køkken og toiletfaciliteter
Masser af plads til hygge, afslapning og nabo-komsammen

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.