Et hav af muligheder

Udsigtsplatform og restaurant i 142 meters højde

Middag med exceptionel udsigt

På toppen af Lighthouse åbner en restaurant og en udsigtsplatform, hvor både beboere i Lighthouse og besøgende får mulighed for at nyde den exceptionelle udsigt til hele Aarhus og Aarhus Bugten.

Restauranten og udsigtsplatformen er placeret på 44. etage i 142 meters højde. Det betyder, at man fra toppen får byens absolut bedste udsigt, hvor man i klart vejr kan se helt til både Samsø, Tunø, Djursland og hele Aarhus samt oplandet.

Havkajak eller mountainbike?

Forestil dig at starte dagen med at ro en tur i din havkajak i Aarhus Bugten, mens solen står op i horisonten. Når du vender hjem, kan du sejle din kajak helt ind i kanalen ved siden af Lighthouse. Du kan også hoppe på din mountainbike og køre en tur på Riis Skovs snoede stier i det bakkede terræn. Når du kommer hjem, kan du rengøre og fikse din cykel i den indendørs cykelkælder.

Kom helt tæt på Aarhus Bugten

Livet i bugten bliver taget op på land, når Bugtcenteret flytter ind i stueetagen i Lighthouse. Her kan beboere og besøgende dykke ned i Aarhus Bugten - uden at få våde tæer.

I Bugtcenteret vil der blandt andet være mulighed for, at skoleklasser kan blive undervist i livet under overfladen og besøgende kan læse og lære om bugten. Bugtcenteret vil blive et samlingspunkt for Aarhus og være med til at bringe bugten endnu tættere på aarhusianerne.

Privat gårdrum

I Lighthouse får du som beboer adgang til et privat gårdrum, som er eksklusivt for beboerne. Her er der både plads til leg og afslapning for store og små med legeområder og hyggekroge. Gårdrummet er et oplagt sted at mødes med dine naboer, hvor I sammen kan koble af i de grønne omgivelser.

Nyd roen langs promenaden

Hele vejen rundt om Lighthouse kan du nyde roen og duften af frisk havluft langs promenaden. Her kan du beundre de flotte solnedgange i første parket til Aarhus Bugten. Mellem Lighthouse og Isbjerget bliver kanalen gravet ud, så vandet kommer endnu tættere på og giver følelsen af storbystemning, og at Lighthouse er bygget i vandet.

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.