Cookies

Et hav af muligheder

Udsigtsplatform og restaurant i 142 meters højde

Ø-Linjen med krabbebro og drivhusservering

Det grønne bælte, Ø-linjen, som snor sig mellem bygningerne på Aarhus Ø, fortsætter ud forbi Lighthouse og bliver centrum for vandsport og vandleg.

En bro i kanalen lige ud for Kanalhuset bliver ideel til børn på krabbejagt, til kajakroere der vil lægge til eller SUP sejlere. Med den store platform i kanalen, bliver der plads til alle, der har lyst til at nyde vandet.
Langs kanalen bliver der plads til hyggelige stunder i både de små drivhuse, udeserveringsområderne og de små oaser med bænke.

Mens forældrene slapper af på et af områdets spisesteder, kan børnene lege på den maritime legeplads, hvor vand og leg er kombineret.

Ø-linjen bliver et grønt bælte som strækker sig fra Lighthouse og ned til Bassin 7. Strækningen skal være med til at binde Aarhus Ø sammen på tværs af kanalerne og bidrage med grønne hyggelige oaser. Her kan både beboere og besøgende forme indholdet, nyde faciliteterne og være en del af fællesskabet. På Ø-Linjen er der allerede masser af grønne områder, der indbyder til afslapning, mens det sidste stykke forbi Lighthouse det grønne bælte som et samlingspunkt for alle.

En ny badeplatform for alle

For foden af Lighthouse kommer den nye badeplatform med direkte adgang til Havbanen og frit udsyn til solopgangen i øst. Med sin placering for enden af Ø-Linjen bliver badebroen, der er til fri afbenyttelse for alle, en luksus for de der vil nyde de fantastiske omgivelser og nærheden til bugten. Badebroen giver anledning til både svømmeture langs havbanen, hurtige dyp eller til afslapning med fantastisk udsigt.

Beboerne i Lighthouse kan efter en svømmetur benytte sig af beboerhuset mange faciliteter med udebruser, sauna, loungeområde med udsigt til bugten samt bade- og omklædningsfacliteter.

Nyd roen langs promenaden

Hele vejen rundt om Lighthouse kan du nyde roen og duften af frisk havluft langs promenaden. Her kan du beundre de flotte solnedgange i første parket til Aarhus Bugten. Mellem Lighthouse og Isbjerget bliver kanalen gravet ud, så vandet kommer endnu tættere på og giver følelsen af storbystemning, og at Lighthouse er bygget i vandet.

Privat gårdrum

I Lighthouse får du adgang til et privat gårdrum, som er eksklusivt for beboerne. Gårdrummet er et oplagt sted at mødes med naboer, for at koble af i de grønne omgivelser. Gårdrummet skal blandt andet fungere som en grøn oase med træer og blomster. Der bliver plads til både leg og afslapning for store og små med legeområder og hyggekroge.

Stedet er skabt som et pusterum i hverdagen og hvor beboere kan mødes med deres naboer til arrangementer, hygge og godt naboskab. Gårdrummet kommer blandt andet til at have et drivhus, growcamps og derudover et træningsområde til de voksne. Gårdrummet deles op af to niveauer, som giver mulighed for at have en god rutsjebane og gynger. Endelig kommer gårdrummet til at have en pavillon, som kan benyttes til festlige arrangementer eller til forældrene der kan trække sig indenfor mens børnene leger.

Beboerhuset

Beboerhuset bliver et helt særligt samlingspunkt for alle beboerne, hvor de kan få et afbræk fra hverdagen i den lille wellness-afdeling, nyde den fantastiske udsigt og beliggenhed lige ud til bugten og hygge med deres naboer i de skønne omgivelser. Beboerhusets wellness afdeling kommer blandt andet til at indeholde sauna, bade og omklædningsrum og adgang til en privat badebro til beboerne.

I beboerhuset kommer der:

Gæstebolig med eget toilet
Stort opholdsrum med loungeområde
Mini-wellness med sauna, afslapningsområde og omklædning
Udebruser
Køkken og toiletfaciliteter
Masser af plads til hygge, afslapning og nabo-komsammen

Middag med exceptionel udsigt

På toppen af Lighthouse åbner en restaurant og en udsigtsplatform, hvor både beboere i Lighthouse og besøgende får mulighed for at nyde den exceptionelle udsigt til hele Aarhus og Aarhus Bugten.

Restauranten og udsigtsplatformen er placeret på 44. etage i 142 meters højde. Det betyder, at man fra toppen får byens absolut bedste udsigt, hvor man i klart vejr kan se helt til både Samsø, Tunø, Djursland og hele Aarhus samt oplandet.

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.