Aarhus får Danmarks højeste boligbygning

Arkitekturen bag Aarhus' nye vartegn

Det er intentionen med det samlede projekt at skabe en tydelig, harmonisk fortælling om fem forskellige huse samlet under ét klart tema – nemlig fortællingen om havet. Den fortælling gøres nu færdig, siger Kim Herforth Nielsen, der skabte fortællingen om Lighthouse efter utallige ture langs vandet på Aarhus Ø.

Lighthouse & arkitekturen

Gør drømmene om Aarhus' bedste udsigt til virkelighed

Lighthouse for alle

Med unikke lejligheder, der varierer i størrelse og indretning, er Lighthouse for alle, der drømmer om et liv på spidsen af Århus Ø, hvor naturen og byen mødes på smukkeste vis. Du kan allerede nu komme med indenfor og få et indtryk af stemningen. Skriv dig på boliglisten og hør mere om projektet, livet på Aarhus Ø og dine muligheder for en bolig i Lighthouse.

Skriv mig på boliglisten
Image

Beboerne har skabt liv og fællesskab med grøn oase på Aarhus Ø

Artikel

Godt 300 pallehaver på det yderste af Aarhus Ø har skabt en grøn oase og et samlingspunkt for områdets beboere.

Cool image

Et dyrerigt naturliv som nabo

#aarhusø

Cool image

Restauranter, shopping og hygge

#aarhusø

Cool image

En ny bydel i særklasse

#aarhusø

Cool image

I 1975 eksisterede Aarhus Ø ikke, det var bare vand. Derfor var det også meget naturligt at gøre havet og bølgerne til Lighthouses fortælling

Kim Herforth, Arkitekt, 3XN

Cool image

Afslapning og den aktive livsstil går hånd i hånd

#aarhusø

Image

3600 tons sten er blevet til en oase af liv under vandet

Artikel

På Havbanen for enden af Aarhus Ø har Danmarks Naturfredningsforening og Aarhus Kommune genetableret et af de mange livgivende stenrev, som er forsvundet i Aarhusbugten siden 1930’erne.

Livet på Aarhus Ø

Bliv en del af Aarhus Ø og få første parket til Aarhus bugten og den skønneste natur omgivet af et fællesskab af sport, shopping, mad og drikke og en helt unik stemning

På Aarhus Ø bliver du omgivet af storslået arkitektur og møder bogstavelig talt et hav af muligheder for at leve det eftertragtede urbane liv - men med naturen som nærmeste nabo. Forestil dig at vågne til havets brusen i en arkitektonisk perle hver morgen og med byens centrum indenfor gåafstand.

Mere om Aarhus Ø

Rundt

om Lighthouse

Aarhus Ø bogen er i handlen

Ud over en række velskrevne artikler om folk, som har en tæt tilknytning til området, rummer den nye bog om Aarhus Bugten også en række opskrifter baseret på råvarer, der er hentet op fra havet omkring Aarhus Ø. Bogen kan bl.a. købes i Sallings boghandel og hos MIB Madmarked i Pakhusene på Århus Ø.

08/03

Ø-linjen- Et rekreativt bælte af oaser, aktiviteter, natur og sociale byrum

Vil du vide mere om det rekreative bindeled mellem de fire ø’er, der samlet udgør Århus Ø, kan du gå på Ø-linjens website www.oelinjen.dk eller besøge Ø-linjen på facebook.

14/02

VM i Sejlads 2018

Aarhus bliver i 2018 vært for en de største idrætsbegivenheder, der er blevet afviklet i Danmark. VM i sejlads bliver afviklet ud for Aarhus Ø og fra byggegrunden, hvor Lighthouse tårnet opføres, er der fuldt udsyn over vandet. Se mere på www.aarhus2018.dk

12/12
Læs mere om hvad der sker rundt om Lighthouse

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.