Cookies

Erhverv

Restaurant og café

Pavillonen

Pavillonen er placeret i hjertet af Lighthouse og er et naturligt samlingspunkt for beboere og besøgende. Ø-Linjen snor sig forbi Pavillonen, så gæster kan nyde udsigten til liv, aktiviteter og grønne åndehuller. Derudover åbner kanalen mellem Isbjerget og Lighthouse sig op forbi restaurationen, så der også er udsigt til vandet og livet i kanalerne.

Der er rig mulighed for at skabe et stort og hyggeligt udeserveringsområde foran Pavillonen, mens det også er muligt at skabe et helt unik uderum så som udsigtspost, urtehave eller lignende på taget af restaurationen.

Erhvervsmålet er til leje. Er du restauratør og kunne du være interesseret i at høre mere?
Så kontakt erhvervsudlejningschef Jens Møller Boeriis på jmb@domis.dk eller på tlf. 20 93 08 84.

Kanalcaféen

I den ene ende af Kanalhuset ud mod bugten ligger Kanalcaféen.

Kanalcaféen er en toetagers café/restaurant med flot udsigt til bugten, industrihavnen og kanalen mellem Isbjerg og Lighthouse. Der er mulighed for at etablere et udeserveringsområde på pladsen ud mod bugten og promenaden.

Kanalcaféen er et oplagt sted at servere en god frokost og en lækker middag for de mange beboere og besøgende på Aarhus Ø.

Vil du høre mere om mulighederne for at åbne din egen restaurant eller café i Kanalcaféen?
Så kontakt erhvervsudlejningschef Jens Møller Boeriis på jmb@domis.dk eller på tlf. 20 93 08 84.

Kontakt Jens for at høre nærmere

Jens Møller Boeriis er erhvervsudlejningschef hos Lighthouse. Jens står for alle henvendelser, der vedrører erhvervslokalerne i Lighthouse. Så går du med overvejelser om at åbne café, bar, restaurant, butik, isbar, kaffebar eller lignende i Lighthouse, så kontakt Jens for at høre nærmere om mulighederne.

Mail: jmb@domis.dk
Telefonnummer: 20 93 08 84

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.