Cookies

Erhverv

Restaurant, café og butik

Pavillonen

Pavillonen er placeret i hjertet af Lighthouse og bliver et naturligt samlingspunkt for beboere og besøgende. Ø-Linjen snor sig forbi Pavillonen, så gæster kan nyde udsigten til liv, aktiviteter og grønne åndehuller. Derudover åbner kanalen mellem Isbjerget og Lighthouse sig op forbi restaurationen, så der også bliver udsigt til vandet og livet i kanalerne.

Der er rig mulighed for at skabe et stort og hyggeligt udeserveringsområde foran Pavillonen, mens det også er muligt at skabe et helt unik uderum så som udsigtspost, urtehave eller lignende på taget af restaurationen.

Erhvervsmålet er til leje. Er du restauratør og kunne du være interesseret i at høre mere?
Så kontakt erhvervsudlejningschef Jens Møller Boeriis på jmb@domis.dk eller på tlf. 20 93 08 84.

Kanalcaféen

I den ene ende af Kanalhuset ud mod bugten ligger Kanalcaféen.

Kanalcaféen er en toetagers café/restaurant med flot udsigt til bugten, industrihavnen og kanalen mellem Isbjerg og Lighthouse. Der er mulighed for at etablere et udeserveringsområde på pladsen ud mod bugten og promenaden.

Kanalcaféen er et oplagt sted at servere en god frokost og en lækker middag for de mange beboere og besøgende på Aarhus Ø.

Vil du høre mere om mulighederne for at åbne din egen restaurant eller café i Kanalcaféen?
Så kontakt erhvervsudlejningschef Jens Møller Boeriis på jmb@domis.dk eller på tlf. 20 93 08 84.

Aktivitetshus 188

Aktivitetshus 188 har en helt særlig beliggenhed lige ud til vandet i Lighthouse. Det er strategisk godt placeret i hjørnet i Promenadehuset lige ud til både Ø-Linjen, promenaden og Aarhus Bugten. Fra erhvervsmålet er der derfor både udsigt til livet på Aarhus Ø, bugten og Riis Skov.

Her er der rig mulighed for at skabe den forretning, som du ønsker. Stedet er oplagt til mindre café eller bar, da erhvervsmålet er udstyret med et mindre køkken. Det kan være alt fra ishus og kaffebar til vinbar og tapasbar. Det kan også være, du drømmer om at kombinere café og butik, såsom en kunstcafé, vinbar med vinsalg, SUP-board og kajakudlejning og isbutik eller lignende.

Derudover er der mulighed for at etablere udeservering med fantastisk beliggenhed ud til Aarhus Bugten. Erhvervsmålet er desuden placeret ved den kommende badebro, så det bliver et naturligt samlingspunkt for Aarhus Øs badeglade beboere og besøgende.

Drømmer du om at åbne din egen lille café eller butik? Så kan Aktivitetshus 188 blive dit. Kontakt erhvervsudlejningschef Jens Møller Boeriis på jmb@domis.dk eller på tlf. 20 93 08 84 for at høre nærmere.

Kontakt Jens for at høre nærmere

Jens Møller Boeriis er erhvervsudlejningschef hos Lighthouse. Jens står for alle henvendelser, der vedrører erhvervslokalerne i Lighthouse. Så går du med overvejelser om at åbne café, bar, restaurant, butik, isbar, kaffebar eller lignende i Lighthouse, så kontakt Jens for at høre nærmere om mulighederne.

Mail: jmb@domis.dk
Telefonnummer: 20 93 08 84

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.