Cookies

Erhverv

Restaurant og café

Pavillonen

Pavillonen er placeret i hjertet af Lighthouse og er et naturligt samlingspunkt for beboere og besøgende, hvor du kan åbne din café eller restaurant. Ø-Linjen snor sig forbi Pavillonen, så gæster kan nyde udsigten til liv, aktiviteter og grønne åndehuller. Derudover åbner kanalen mellem Isbjerget og Lighthouse sig op forbi restaurationen, så der også er udsigt til vandet og livet i kanalerne.

Café/ restauranten er på 341 m2 fordelt på 1-plan med et fantastisk glasparti, der får stedet til at gå i et med sine omgivelser. Her er plads til cirka 92 gæster.

Der er rig mulighed for at skabe et stort og hyggeligt udeserveringsområde foran Pavillonen, mens det også er muligt at skabe et helt unik uderum så som udsigtspost, urtehave eller lignende på taget af restaurationen.

Aktivitetshus 188

Her er en helt unik mulighed for at blive den heldige ejer af et af de meget eftertragtede aktivitets-/badehuse i Lighthouse på Aarhus Ø - Aktivitetshus 188 har en helt særlig beliggenhed lige ud til vandet i Lighthouse. Det er strategisk godt placeret i hjørnet i Promenadehuset ud til Ø-Linjen, promenaden og bugten.

Ejerlejligheden er i 2. plan og giver masser af muligheder for at sætte sit eget præg. I stueplan er der badeværelse samt mulighed for ophold og indretning af køkken. Ejerlejligheden er pt. udlejet til café/frisør med dertilhørende bar, som fjernes inden overtagelse. Ejerlejligheden overtages fri for lejer. Ejerlighedens 1. sal fungerer i dag som frisørsalon, tv-lounge samt lager/kontor, men har mange andre anvendelsesmuligheder med en helt unik og ugeneret udsigt over bugten & Riis Skov samt terrasser med mulighed for udeservering. Den kan derfor anvendes til rent erhverv i form af showroom, butik eller lign., alternativ kan den anvendes til fritidshus iht. gældende regler herom eller en kombination af begge.

Erhvervsmålet er placeret ved badebroen for enden af Ø-Linjen, så det bliver et naturligt samlingspunkt for Aarhus Øs badeglade beboere og besøgende.

Vil du høre mere om mulighederne i Aktivitetshus 188
Så kontakt erhvervsudlejningschef Jens Møller Boeriis på jmb@domis.dk eller på tlf. 20 93 08 84.

Kontakt Jens for at høre nærmere

Jens Møller Boeriis er erhvervsudlejningschef hos Lighthouse. Jens står for alle henvendelser, der vedrører erhvervslokalerne i Lighthouse. Så går du med overvejelser om at åbne café, bar, restaurant, butik, isbar, kaffebar eller lignende i Lighthouse, så kontakt Jens for at høre nærmere om mulighederne.

Mail: jmb@domis.dk
Telefonnummer: 20 93 08 84

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.