Cookies

Erhverv

Restaurant og café

Pavillonen

Pavillonen er placeret i hjertet af Lighthouse og er et naturligt samlingspunkt for beboere og besøgende, hvor du kan åbne din café eller restaurant. Ø-Linjen snor sig forbi Pavillonen, så gæster kan nyde udsigten til liv, aktiviteter og grønne åndehuller. Derudover åbner kanalen mellem Isbjerget og Lighthouse sig op forbi restaurationen, så der også er udsigt til vandet og livet i kanalerne.

Café/ restauranten er på 341 m2 fordelt på 1-plan med et fantastisk glasparti, der får stedet til at gå i et med sine omgivelser. Her er plads til cirka 92 gæster.

Der er rig mulighed for at skabe et stort og hyggeligt udeserveringsområde foran Pavillonen, mens det også er muligt at skabe et helt unik uderum så som udsigtspost, urtehave eller lignende på taget af restaurationen.

Kontakt erhvervsudlejningschef Jens Møller Boeriis på jmb@domis.dk eller på tlf. 20 93 08 84.

Kontakt Jens for at høre nærmere

Jens Møller Boeriis er erhvervsudlejningschef hos Lighthouse. Jens står for alle henvendelser, der vedrører erhvervslokalerne i Lighthouse. Så går du med overvejelser om at åbne café, bar, restaurant, butik, isbar, kaffebar eller lignende i Lighthouse, så kontakt Jens for at høre nærmere om mulighederne.

Mail: jmb@domis.dk
Telefonnummer: 20 93 08 84

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.