Cookies

Vil du se vores prøvebolig?

Kom med til åbent hus

Kom med til åbent hus i Lighthouse

Mæglerne holder åbent hus med tilmelding hver tirsdag og onsdag, hvor du har mulighed for at komme ind og se vores prøveboliger og opleve byggeriet helt tæt på.

Vær opmærksom på, at det kræver tilmelding at deltage, og der er begrænsede pladser.

Nybolig Aarhus City holder åbent hus hver tirsdag fra kl. 14.00-17.00.
Deltagelse i åbent hus kræver tilmelding.
Du kan tilmelde dig ved at ringe på tlf. 86 12 33 44 eller sende en mail til 8000@nybolig.dk.


Danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning holder åbent hus hver onsdag fra kl. 16.00-17.00. Deltagelse i åbent hus kræver tilmelding.
Derudover er der åbent hus i lejlighed 113, 133 og 148 i Promenadehuset hver søndag fra kl. 13.00-13.30 uden tilmelding.

Du kan tilmelde dig ved ringe på tlf. 86 17 47 00 eller sende en mail til aarhus.projektsalg@danbolig.dk.

Book en personlig fremvisning i en af vores prøveboliger

Prøveboligen i Promenadehuset er med udsigt til både bugten og Riis Skov, mens prøveboligen i Fyrtårnet har en fuldstændig ugeneret udsigt til bugten.

I prøveboligerne kan du få fornemmelsen af de flotte materialer såsom egetræsgulv fra BOEN, de italienske klinker i badeværelset samt køkken og bad fra Designa valgt af 3XN Arkitekter.

Har du ikke mulighed for at deltage i åbent hus eller ønsker du en personlig fremvisning af prøveboligerne?

Så kan du klikke på knappen herunder, og du vil blive kontaktet af en mægler inden for 2-3 hverdage, som aftaler nærmere med dig.

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.