Presse

Kontakt & Downloads

Kære journalister og presse

På denne side kan I finde presseinformationer, links og downloads.
Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til Rune Kilden om projektet.

Rune Kilden
21 73 15 20
rk@runekilden.dk

Samarbejdspartnere:

Lighthouse United, 3XN, Schønherr, Rambøll, Per Aarsleff A/S

Alle visualiseringer af Lighthouse byggeriet er vejledende. De er primært udarbejdet med henblik på at illustrere helhedsoplevelsen af byggeriets stil og stemning. Da projektet er under udvikling, kan detaljer som materialer, overflader, montageprincipper og lignende blive ændret.

Omtaler

Læs hvad medierne skriver om Lighthouse

Image

Sådan bygger man et 142 meter højt hus

Jyllands-posten.dk

In situ-støbt, bentonit, vindfaktor og højhuserfaring fra Karlatornet og Carlsberg Byen. Tag en teknisk nørderundtur gennem byggeriet af Danmarks højeste bolighus.

Image

Byggeriet af Danmarks højeste boligtårn kan gå i gang

jyllands-posten.dk

Aarhus Byråd tog onsdag en historisk beslutning, da det gav grønt lys til Lighthouse-tårnet på op mod 142 meter og tilhørende sidebygninger. Tårnet bliver det højeste boligbyggeri i landet, og skal stå på spidsen af Aarhus Ø.

Image

Aarsleff skal bygge højhus på 43 etager i Aarhus

aarhus.lokalavisen.dk

Med sine 142 meter bliver det nye Lighthouse-byggeri på Aarhus Ø Danmarks højeste bygning. Tirsdag kom det frem, at Per Aarsleff A/S har indgået kontrakt med konsortiet Lighthouse United om opførelsen af højhuset. Det meddeler Per Aarsleff A/S selv i en selskabsmeddelelse.

Image

Lighthouse-projekt nærmer sig grønt lys

jyllands-posten.dk

Beboerne og bygherre på Aarhus Ø er enige om et beskåret forslag for Lighthouse-tårnets sidebygninger. Forslaget kan blive vedtaget af byrådet i starten af marts, og så kan byggeriet af Danmarks højeste bolighus gå i gang.

Image

Danmarks højeste hus skal bygges på fed ler

building-supply.dk

I 2020 skal et 40 etager højt hus på 128 meter stå færdigopført på den yderste spids af den nye havnebydel Aarhus Ø ud mod Aarhusbugten.

Image

Sådan kommer Danmarks højeste hus til at se ud

JYLLANDS-POSTEN.DK

128 meter højt vartegn i Aarhus Ø blev torsdag præsenteret. "Bugtcentret" kommer til at indeholde en merchandice-butik med adgang til en udkigsplatform og et klasseværelse med køkkenfaciliteter og akvarier.

Image

3XN bygger Danmarks højeste hus

B.DK

Aarhusiansk arkitektfirma skal bygge et 128 meter højt hus - og derfor altså otte mere højere end det hidtil højeste hus, Herlev Hospital på 120 meter, eller 22 meter højere end det højeste tårn, værende Christiansborg.

Image

Nu er det officielt: Aarhus får Danmarks højeste bygning

TV2ØSTJYLLAND.DK

Efter flere års tilløb får lokal erhvervsmand nu lov til at bygge, hvad der bliver landets højeste bygning på havnen i Aarhus

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.