Presse

Kontakt & Downloads

Kære journalister og presse

På denne side kan I finde presseinformationer, links og downloads.
Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til Rune Kilden om projektet.

Rune Kilden
21 73 15 20
rk@runekilden.dk

Samarbejdspartnere:

Lighthouse United, 3XN, Schønherr, Rambøll, Per Aarsleff A/S

Alle visualiseringer af Lighthouse byggeriet er vejledende. De er primært udarbejdet med henblik på at illustrere helhedsoplevelsen af byggeriets stil og stemning. Da projektet er under udvikling, kan detaljer som materialer, overflader, montageprincipper og lignende blive ændret.

Omtaler

Læs hvad medierne skriver om Lighthouse

Image

Så er der bund i Danmarks højeste bolighøjhus

Jyllands-Posten.dk

150 betonkanoner skulle der til for at støbe bundpladen til Lighthouse-tårnet, der nu har sit kolossale fundament på plads.

Image

Sådan bygger man et 142 meter højt hus

Jyllands-posten.dk

In situ-støbt, bentonit, vindfaktor og højhuserfaring fra Karlatornet og Carlsberg Byen. Tag en teknisk nørderundtur gennem byggeriet af Danmarks højeste bolighus.

Image

Byggeriet af Danmarks højeste boligtårn kan gå i gang

jyllands-posten.dk

Aarhus Byråd tog onsdag en historisk beslutning, da det gav grønt lys til Lighthouse-tårnet på op mod 142 meter og tilhørende sidebygninger. Tårnet bliver det højeste boligbyggeri i landet, og skal stå på spidsen af Aarhus Ø.

Image

Aarsleff skal bygge højhus på 43 etager i Aarhus

aarhus.lokalavisen.dk

Med sine 142 meter bliver det nye Lighthouse-byggeri på Aarhus Ø Danmarks højeste bygning. Tirsdag kom det frem, at Per Aarsleff A/S har indgået kontrakt med konsortiet Lighthouse United om opførelsen af højhuset. Det meddeler Per Aarsleff A/S selv i en selskabsmeddelelse.

Image

Lighthouse-projekt nærmer sig grønt lys

jyllands-posten.dk

Beboerne og bygherre på Aarhus Ø er enige om et beskåret forslag for Lighthouse-tårnets sidebygninger. Forslaget kan blive vedtaget af byrådet i starten af marts, og så kan byggeriet af Danmarks højeste bolighus gå i gang.

Image

Nu er det officielt: Aarhus får Danmarks højeste bygning

TV2ØSTJYLLAND.DK

Efter flere års tilløb får lokal erhvervsmand nu lov til at bygge, hvad der bliver landets højeste bygning på havnen i Aarhus

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.