Presse

Kontakt & Downloads

Kære journalister og presse

På denne side kan I finde presseinformationer, links og downloads.
Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til Rune Kilden om projektet.

Rune Kilden
21 73 15 20
rk@runekilden.dk

Samarbejdspartnere:

Lighthouse United, 3XN, Schønherr, Rambøll, Per Aarsleff A/S

Alle visualiseringer af Lighthouse byggeriet er vejledende. De er primært udarbejdet med henblik på at illustrere helhedsoplevelsen af byggeriets stil og stemning. Da projektet er under udvikling, kan detaljer som materialer, overflader, montageprincipper og lignende blive ændret.

Omtaler

Læs hvad medierne skriver om Lighthouse

Image

Danmarks højeste hus skal bygges på fed ler

building-supply.dk

I 2020 skal et 40 etager højt hus på 128 meter stå færdigopført på den yderste spids af den nye havnebydel Aarhus Ø. ud mod Aarhusbugten.

Image

Nyt vartegn ved indsejlingen til Aarhus

aarhus.dk

Det står nu klart, hvem der kommer til at bygge på Aarhus Ø bydelens attraktive yderste spids ud mod havet. Anpartsselskabet Lighthouse United skal opføre vinderprojektet ´Bugtcentret´...

Image

Sådan kommer Danmarks højeste hus til at se ud

JYLLANDS-POSTEN.DK

128 meter højt vartegn i Aarhus Ø blev torsdag præsenteret. "Bugtcentret" kommer til at indeholde en merchandice-butik med adgang til en udkigsplatform og et klasseværelse med køkkenfaciliteter og akvarier.

Image

3XN bygger Danmarks højeste hus

B.DK

Aarhusiansk arkitektfirma skal bygge et 128 meter højt hus - og derfor altså otte mere højere end det hidtil højeste hus, Herlev Hospital på 120 meter, eller 22 meter højere end det højeste tårn, værende Christiansborg.

Image

Nu er det officielt: Aarhus får Danmarks højeste bygning

TV2ØSTJYLLAND.DK

Efter flere års tilløb får lokal erhvervsmand nu lov til at bygge, hvad der bliver landets højeste bygning på havnen i Aarhus

Image

Hommelhoff vil bygge 110 meter højt Aarhus Ø-vartegn

STIFTEN.DK

Fyrtårnsgrunden på Aarhus Ø er i udbud igen. Claus Hommelhoff og Havneinvest a/s er klar med et bud - tegnet af 3XN, der har tegnet det Lighthouse, som tårnet skal være afslutningen på.

Venteliste

Hør mere om boligerne

Bliv en del af det nye Lighthouse boligbyggeri på Aarhus Ø, og få mere info om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne. Ved tilmelding til boliglisten vil du modtage nyhedsbreve om Lighthouse og Aarhus Ø, samt blive indbudt til events og kontaktet en ejendomsmægler. Nyhedsbrevet kan til en hver tid afmeldes.