Aarhus Ø

Bliv en del af livet i Aarhus' nye bydel

Arkitekt

Artikler

Følg med i det seneste nye på Aarhus Ø

Image

Et spirende madmekka

Artikel

De seneste år er restauranter, caféer og madbutikker for alvor begyndt at indtage Aarhus Ø. I dag finder du et kæmpe udvalg af muligheder, der kan få tænderne til at løbe i vand og knurren i maven til at holde op.

Image

Et hav af liv i Aarhus Bugten

Artikel

Lige under overfladen, kun en spytklat fra Lighthouse, bugner det med fisk og havdyr. Aarhus Bugten har nemlig et rigt dyreliv, og særligt i sommermånederne er der mulighed for at opleve et hav af liv lige ud for Lighthouse på Aarhus Ø.

Image

Fem containere og 50 læs sand gav for alvor liv på Aarhus Ø

Artikel

Strandbaren har sat et markant præg på livet på Aarhus Ø. De kolde drinks og den afslappede stemning har tiltrukket tusindvis af mennesker og skabt masser af opmærksomhed omkring den nye bydel.

Image

3600 tons sten er blevet til en oase af liv under vandet

Artikel

På Havbanen for enden af Aarhus Ø har Danmarks Naturfredningsforening og Aarhus Kommune genetableret et af de mange livgivende stenrev, som er forsvundet i Aarhusbugten siden 1930’erne.

Image

Nyt fra Aarhus’ urbane vandside

Artikel

De fleste byglade Aarhusianere har ikke kunnet undgå at bemærke den sidste tids intensiverede summen omkring vandaktiviteterne på Aarhus Ø. Lige nu er der særligt to store ting at flage for: Det nyåbnede havnebad og det kommende VM i sejlads, som finder sted i Aarhus-bugten denne sommer.

Image

Fem store badebolde er træningsanlæg for hundredvis af havsvømmere

Artikel

Aarhus Havbane ud for Jette Tikjøbs Plads på det yderste af Aarhus Ø er blevet et tilløbsstykke for havsvømmere, dykkere og standup-padlere, som ønsker at komme tæt på Aarhusbugten.

Image

Beboerne har skabt liv og fællesskab med grøn oase på Aarhus Ø

Artikel

Godt 300 pallehaver på det yderste af Aarhus Ø har skabt en grøn oase og et samlingspunkt for områdets beboere.

Vil du vide mere?

Hør mere om Lighthouse

Vil du høre mere om projektet, lejlighederne og investeringsmulighederne? Så skriv dig op til at blive kontaktet af en mægler og/eller modtag vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. kan læse mere om Lighthouse, events og livet på Aarhus Ø.